Hírlevél

FEBRUÁR


Egyszerű weboldal kis vállalatoknak

Régóta tapasztaljuk, hogy a mikro- és kisvállalkozások nem engedik meg maguknak a marketing stratégiát, melyet nagyon sajnáltunk. Ez az indíttatásunk, hogy számukra is elérhetővé tegyük az online webes jelenlétet és a szükséges hirdetéseket, szórólapokat, katalógusokat.

Keressenek bennünket, mert megéri!2022 JANUÁR 

Arcus koncepciónk, a Partnerünk az első!

1. Nagykereskedésünk 2022 évi programja abból áll, hogy meglévő partnereinket maximálisan kiszolgáljuk a megszokott termékekkel és minőséggel. A programunk bővült, külföldi kapcsolatunk révén, különleges termékekre tudunk szert tenni folyamatosan, nyitottak vagyunk partnereink igényeinek megismerésére is.

2. A partnereink számára nagy előny a velünk való kapcsolattartás, üzleti együttműködés, mert a "old" termékeinkről hatalmas ismeretekkel, tapasztalatokkal rendelkezünk, a "new" termékek pedig partnereink vevőkörét is bővítik. Partnereink az elsők, akik találkoznak az új termékeinkkel a magyar piacon.

3. Minden termékünk sikertermék, partnereink között számos sikertörténetet hallunk kiváló értékesítési eredményekkel, raklapos mennyiségek eladása is egyre nő, melyet támogatunk és elismerünk! Kíváncsiak vagyunk Partnereink üzleti céljaira és köszönjük, ha megosztják velünk.


ÚJ TERMÉKEINK:

2022. Év: PIACKUTATÁST VÉGZÜNK!

Új év, új termékek, nézze Mindenki (Partnereink) a mail boxát, mert jönnek a meglepetések, lehet rendelni! Folyamatos újdonságok, akciók! Igyekezni kell a rendeléssel, mert lehet, hogy másik hónapban már más termékek lesznek, ne maradjon le senki! Színes árukínálatot biztosítunk! Kényeztessük el vásárlóinkat!
DECEMBER

Teljes útmutató a téli faszén grillezéshez


Nyáron csodálatos érzés a családdal és a barátokkal tölteni az időt grillezés és az időjárás élvezete közben, vagy egy nyári vakáción. Nem számít, melyik partján élvezi a nagyszerű ételeket. De mi van akkor, ha az idő kezd lehűlni, és a nyár őszbe, az ősz pedig télbe? Abba kellene hagynia a külső szórakozás és nevetés élvezetét a grill mellett, családjával és barátaival? Abba kellene hagynia a csodálatos BBQ ételek élvezetét? Nos, jó néhány ember szerint a válasz "nem - természetesen nem".

A hideg időben történő grillezés nem különbözik a nyári grillezéstől. Van néhány dolog, amit másképp kell csinálni, például minden előkészületet belül kell elvégeznie, valamint néhány biztonsági szempontot is szem előtt kell tartania. Például a ház és a grill helye közötti közlekedési utat jégmentesen kell tartani, a bő ruhákkal ne menjünk túl közel a grillhez.

Sok ember számára a grillezés nem csak hobbi, vagy olyasmi, amit alkalmanként csinálnak - ez már múlt idő. Itt az ideje, hogy "egyszerre" élvezzenek több dolgot, amit szeretnek - a friss levegőt, a családot és a barátokat, az ételeket és a kikapcsolódást.


Mire számíthat a faszén használatakor a hideg időben?

Amikor faszénnel grillezünk hideg időben, néhány dolgot érdemes szem előtt tartani. Először is tegye meg az összes szükséges biztonsági óvintézkedést (csúszásveszély, lelógó öltözék ne legyen, öltözzön melegen).

Ezt követően meg kell értenie, hogy amikor hideg időben grillez, a faszénnek a szokásosnál tovább kell égnie ahhoz, hogy a grill felmelegedjen. Ezenkívül nagyobb mennyiségű szenet kell használnia, hogy az étel elkészítéséhez szükséges hőmérsékleten maradjon.


Tegyük fel például, hogy nyáron 25 szénrögöt használt a grillezéshez. Télen okosabb lenne 40-50 szénbrikettet használni. Ha nyáron 15 percet vesz igénybe, amíg a szén felmelegszik, akkor télen körülbelül 25-30 percet vesz igénybe.
Hideg időben számíthat arra, hogy a szén gyorsabban lehűl. Ezért érdemes lehet faforgácsot hozzáadni a faszénhez, miután felmelegítette. A faforgács hozzáadásával a faszén hosszabb ideig forró marad, és füstös ízt ad ételének. Szüksége lesz egy edényre (és/vagy serpenyőre), amelybe azonnal belehelyezheti a húst, amint lekerül a grillről, hogy ne hűljön ki, mielőtt megehetjük. Arra számíthat, hogy az időjárás perceken belül lehűti az ételt, és ha valamilyen egyedi okból fagypont alatti hőmérsékleten grillez, akkor az 60-90 másodpercen belül ez megtörténik.


Jó téli grillezési időtöltést kívánunk!

OKTÓBER ÉS NOVEMBER:

Kezdődik az alágyújtós szezon!

Az alágyújtós aprófa és papír nélkül közvetlenül meggyújtja a fát és a szenet is, megszűnik a gyújtóskészítés gondja!  Grillezéshez, bográcsozáshoz, kandalló és kályha begyújtásához használható. Kezelése egyszerű, törjön egy kis kockát, tegye a tüzelőanyagra és csupán egy szál gyufával a tűz biztonságosan meggyullad ezzel. 

A legbiztonságosabb 21. századi modern módja  a kényelmes tűzgyújtásnak, ha alágyújtóst használ!

Több fajtája van, próbálja ki mindet, hogy Önnek melyik a legmegfelelőbb! 

 

Szeptember: 

A nyár véget ért, a grillszezon azonban még javában tart! A szeptember beköszöntével rengeteg olyan zöldség közül válogathatunk, melyeket szinte a grillrácsra teremtettek. Tökéletes köret lehet a sült édesburgonya, és egy jó sült oldalas mellé a grillezett kelbimbó, a cukkini, vagy a padlizsán is remek választás. És ha már a tökféléknél járunk, nem szabad megfeledkezni az ősz egyik legnagyobb sztárjáról, a sütőtökről sem, mely édes ízével nem csak önmagában mennyei lakoma, de különleges köret is válhat belőle.

Sőt, az igazi ínyencek akár gyümölcsökkel is próbálkozhatnak, hiszen a grillezett alma és a körte kiváló kiegészítője lehet egy kellemesen füstös húsételnek.


Ne feledje, rendeljen termékeinkből, hiszen csak minőségi terméken lehet minőségi grill ételt készíteni!  Tel: 06-30-9447077Július-Augusztus: Új termék az extragrill prémium brikett, ettől a hónaptól kezdve már a piacon!


 Továbbra is nagyon népszerű termékünk a prémium brikett, mely megújult csomagolásban, még jobban válogatott alapanyagokból állnak rendelkezésre kedves vevőinknek a grillezéshez! 

Próbálja ki,  könnyebben gyullad, tovább tartja a hőt és nem kormol! Az alapanyag felelős erdőgazdálkodásból származik!

Június: Milyen típusú grill készüléket vásároljunk?

Tippeket adunk!

Új kültéri grill vásárlásakor a két legnagyobb szereplő a gáz és a szén - de az elektromos, a kamado és a pellet grill is vonzó lehet. A megvásárolható grill típusának kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy milyen gyakran fog grillezni, mennyi hely áll rendelkezésre a tárolásához, milyen ízt kedvel, valamint mennyi időt és figyelmet kell fordítania a főzésre. Íme az alapinformációk mindegyikről:

 • A gázrácsok a leggyakoribb típusok. Nagyszerűek, mert kiválóan szabályozzák a főzési hőmérsékletet (az égőgombok beállításának lehetősége miatt kevésbé valószínű, hogy égett hús lesz a vége), ráadásul egy gombnyomással begyújthatók, gyorsan felmelegednek és könnyen tisztíthatók. Ez a választást azoknak a grillezőknek ajánljuk, akik gyakran terveznek grillezni. Csak ne feledje, hogy szüksége lesz üzemanyagra, PB gázra vagy gázvételi lehetőségre az ingatlanán.
 • A széngrill stílusához brikett vagy faszén kell, amit be kell gyújtani, hogy grillezzen. A szén a legpraktikusabb, időbe telik, míg felizzik és kihűl, de a legjobb, legtöbb grillaromát kölcsönzi a grillezett ételnek. Valójában a grillező profik hajlandók dolgozni ezzel.
 • A kamado grillek faszénnel fűthetők, de vastagabb falakkal rendelkeznek, mint a gyakran kerámiából/fémből készült széngrillek. Nagyon meleg hőmérsékletet érhetnek el ezzel, például mint egy pizzasütő, és jól megtartják a hőt is alacsony és lassú füstöléshez.
 • Az elektromos grillezők 220V-os csatlakozással működtethetők, nagyon könnyű a használata és kényelmes is - különösen azok a berendezések, amelyek beltérben vagy olyan apartmanházaknál használhatók, amelyek nem engedik meg a hagyományos grillezést - csak ne várjon pecsenyehús vagy hamburger esetében elektromos grilltől olyat, amelyeknek íze olyan, mint egy igazi BBQ-ban.
 • A pelletrácsok egyre jobban kezdenek elterjedni, amely fahulladékból készült villamos energiát és keményfa pelletet használ fel a grillezésre. A pelletek finom, hiteles keményfa ízt biztosítanak az ételeknek, de igen költségesek.


Június: A grill faszén története

A grillezés már a Colonial Times előtt is jelen volt Amerikában . Az egész az arawakokkal kezdődött, akik Dél-Amerikához tartoztak. Barbacoa (spanyol) néven emlegetett fatesten húst sütöttek. A grillezés valódi eredete azonban már 500 000 évvel ezelőttre vezethető vissza, amikor a tüzet háziasították. Az 1940-es évekig a grillezést csak piknikekre és kempingekre korlátozták. A hátsó udvari grillezés csak a második világháború után terjedt el.

A modern grill faszén vagy fabrikett érdeme EG Kingsfordé, aki rokonságban állt Henry Forddal . Az, hogy mindez miként jött létre, önmagában érdekes történet. Észrevette, hogy a Ford Model T gyártósora nagy mennyiségű fahulladékot hagy maga után, javasolta Fordnak, hogy létesítsen gyára mellett egy faszéngyártó létesítményt is, és adja el a faszenet a Ford kereskedéseiben.

A Ford gyár 1920 és 1951 között működött. Ugyanez a terület volt egy fűrészmalom helyszíne is, ahol fűrészárut is gyártottak, amely a Ford különböző autóiba kerültek beszerelésre, beleértve a T-modell kormányát, futóművét és kerekeit. Az a bizonyos Ford-gyár nemcsak az autóknak a történelmi helyszíne, hanem a grill faszénnek is.

Április: Hogyan kerülheti el, hogy spam-be kerüljenek a fontos g-mail levelei?

Hogy lehet beállítani?

 • Számítógépen jelölje ki a mailt! (Pipálja ki a sor elején lévő négyzetet!)
 • A legördülő menüben válassza az "Ehhez hasonló üzenetek szűrése" pontot
 • Létrehozhat egy szabályt, ha xy a feladó, akkor automatikusan a beállított szűrőt fogja használni!
 • Több opciót is beállíthat, de most a legfontosabb: "soha ne kerüljön spam mappába!"

Április: Legyen grillmester ezen a nyáron!


Öt tipp, hogy grillmester legyen!

1. Melegítse elő a grillt 10-15 percig zárt fedéllel.

2. Mérje a sütési időt és a hőmérsékletet a túlsütés elkerüléséért.

3. A karamellizáció fontos, emiatt ne forgassa gyakran az ételt sütéskor.

4. Alágyújtóst használjon inkább a jó íz és biztonságos grillezés miatt.

5. Közvetlen hőgrillezés a lágy ételeknél, közvetett a keményebb húsdarabokhoz.

Termékjellemzők: Grill faszén, 2,5kg
Magas fűtőérték és hosszantartó parázs. Az Arcusgrill faszenek nem a trópusi régiókból származnak. A fa minősége és a gyártási folyamat állandó felügyelet alatt áll, így biztosított a folyamatos minőség megtartása.

Április: A legjobb BBQ csirkecomb recept!

Süsse elő a csirkecombokat a megadott fűszerekkel, majd készítse el a BBQ szószt (forralja össze az összes hozzávalókat, amíg nem lesz kicsit ragacsos), majd mártsa bele az elősütött csirkecombokat és így grillezze 10 percig! Jó étvágyat! 

Hozzávalók 2 főre:

 • 4 db csirkecomb, bőrrel, kicsontozva
 • 1 friss piros chili
 • 2 púpozott teáskanál édesköménymag
 • 1 púpozott teáskanál pirospaprika
 • 1 púpozott teáskanál barnacukor
 • 1 teáskanál tengeri só
 • 1 csipet frissen őrölt fekete bors

BBQ SAUCE:

 • 200 g világos lágy barna cukor
 • 200 g paradicsom-ketchup
 • 200 ml friss, cukrozatlan almalé
 • 100 ml bourbon whisky
 • 4 evőkanál Worcestershire szósz
 • 4 evőkanál balzsamecet
 • 2 púpozott teáskanál angol mustár
 • 2 evőkanál narancslé
 • 1 csipet tengeri só
ARCUS-2002 Bt | Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!